Romantikus repülés Hargitán!
2018. április 2.
Családi repülés a Nógrádi hegyekben!
2018. április 21.
Szívballonnal a Duna felett!
2018. május 8.

Függeszkedés

kikötött lebegés

Hőlégballonnal lehetséges egy helyben is lebegni – ezt nevezzük függeszkedésnek. Ez a tevékenység kültéri rendezvények fő látványossága. Ilyenkor a hőlégballon két vagy több kötéllel a földhöz van rögzítve és maximum 30 méter magasra emelkedik. Néhány perc múlva leszáll, majd miután az utasok helyet cserélnek, ismét felemelkedik a kosár. Sokan legyőzve félelmüket ilyenkor kapnak kedvet egy igazi, „kötetlen” sétarepüléshez. Az esti függeszkedés különösen szép látvány: a ballon olyan, mint egy óriási kivilágított lampion.

Ár

160000 Ft

Helszín

Magyarország területén, egyedi megállapodás alapján

Kor

6+

Dátum

Tavasztól őszig kizárólag napkelte után és/vagy napnyugta előtt (akár estébe nyúlóan is) lehet néhány órát függeszkedni. Télen, időjárástól függően akár napközben is kivitelezhető.

Csomag tartalma

  • függeszkedés, teljes technikai és személyzeti háttérrel (helyszín és időtartam megrendeléstől függően)
  • teljes körű felelősségbiztosítás

A lebegés magassága időjárásfüggő, de maximum 30 m lehet. A kosáron lehetőség van saját reklám molinó elhelyezésére is, előre egyeztetett méretben.

Függeszkedés: 160.000 Ft/óra

(Csak a felállított ballonnal teljesített időt számoljuk fel függeszkedésként. Megkezdett óra esetén perc alapú elszámolást alkalmazunk.)

Kiszállási díj: 150 Ft/km

Rendelkezésre állási díj: 20.000 Ft/óra

(Rendelkezésre állási díjat csak abban az esetben számolunk fel, ha a ballont valamilyen okból nem tudjuk felállítani – pl. időjárási körülmények -, de továbbra is a helyszínen kell várakoznunk.)Magyarország területén, egyedi megállapodás alapján
GPS koordináta: ,

Időpontok